London

¡Hola de nou! Estem de tornada al blog de KBLanguage amb la intenció de mantenir-vos informats sobre les activitat que portem a terme, les nostres destinacions, curiositats interessants i els serveis que oferim. Acompanyeu-nos en aquest emocionant viatge de descobriment i aprenentatge!

La setmana passada va ser tota una aventura per al nostre equip al Regne Unit! En David, la Montse i el nostre increïble community manager, Àlex, es van embarcar en una emocionant expedició que volem compartir amb tots vosaltres.

El primer dia, ens vam dirigir al cor de la vibrant capital, Londres, per visitar un col·legi d’adults. Però, no només va ser feina! Vam aprofitar per explorar alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat, submergint-nos en la rica cultura londinenca.

London

L’endemà, vam posar rumb a l’oest de l’illa, on teníem programada una visita a un col·legi de secundària espectacular. Abans d’arribar, vàrem fer una parada en un encantador poble, Canterbury, on vam quedar sorpresos per una llibreria única per situar-se en un edifici inclinat, com la famosa torre de Pisa!

La visita al col·legi va ser tot un èxit. Vam ser rebuts calorosament pel director i la coordinadora, i dos estudiants del 5è curs, en James i l’Olivia ens van guiar per les instal·lacions, responent a totes les nostres preguntes. Fins i tot tenim la primera estudiant inscrita per al proper curs escolar 24-25!

En el camí de tornada a l’aeroport de Gatwick, vàrem fer una parada al pintoresc poble d’Oxted. Ens va enamorar la bellesa natural dels voltants, amb cases de fusta en tonalitats marrons i blanques. A més, vam descobrir una floristeria i una cafeteria totalment originals que van fer que la visita fos encara més especial.

Va ser una setmana plena d’experiències enriquidores, connexions valuoses i moments inoblidables. Estem emocionats pel que el futur ens depara i agraïm a tots per continuar sent part del nostre viatge.

Segueix-nos en la nostra propera aventura!

London London London