Una experiència d’immersió per a escoles i instituts

DONA UN VALOR AFEGIT A LES COLÒNIES I CONVIVÈNCIES

Organitzem estades per a grups escolars de fins a una setmana, tant a Irlanda com al Regne Unit o Malta. Convertir les tradicionals colònies o convivències en un viatge d’immersió en la llengua estrangera, no només enriqueix acadèmicament els nois i noies, sinó que també els prepara per a un futur sense fronteres, millorant les seves habilitats lingüístiques en un context real i divers. Aquesta experiència única els proporciona una avantatge competitiva en el seu desenvolupament personal i professional, tot fomentant la seva confiança i autonomia, així com el respecte per altres cultures.

Mini stays KB Language
Mini stays destinos

Diversitat de destins

IRLANDA, REGNE UNIT O MALTA

Tres destins 100% segurs i a poques hores de casa, que permeten una immersió total en l’anglès, a través de l’estudi però sobretot de la interacció amb els seus habitants i de la realització d’activitats esportives, culturals i de lleure. A més, l’experiència d’immersió total en anglès és una palanca de motivació dels estudiants per aprendre la llengua i fomentar un interès més profund i durador per l’idioma, que els servirà al llarg de tot el curs i de cara als vinents.

Diferents tipus d’allotjament

EN FAMÍLIES I RESIDÈNCIES D’ESTUDIANTS

Podreu escollir entre fer l’estada en famílies d’acollida o en residències d’estudiants. Totes dues opcions són molt bones: ja que l’estada en famílies permet un coneixement més estret dels costums i de la cultura autòctones mentre que viure en una residència aporta més autonomia i independència als estudiants i els permet un contacte més multicultural, amb persones de tot el món. Per això, és important definir bé els objectius que es persegueixen des de l’escola, tant a nivell acadèmic com de convivència, entre el grup classe i amb l’exterior.

Mini stays familia
Mini stays aprendizaje

Aprenentatge actiu

MILLORA LA FLUÏDESA EN EL DIA A DIA

Sortir de l’entorn habitual per fomentar l’aprenentatge actiu genera una millor comprensió i retenció de la llengua. Els estudiants podran aplicar els seus coneixements d’anglès en moltes situacions de la vida real, ja sigui en una classe, en una visita turística o en una activitat cultural. La pràctica constant de l’anglès en situacions reals ajuda a desenvolupar la confiança dels estudiants en la seva capacitat per comunicar-se en aquest idioma. I això els pot ajudar a perdre la por de cometre errors parlant un idioma que no és el propi i millorar-ne la fluïdesa.

Pertanys a una escola o institut?

T’AJUDEM A REDISSENYAR LES COLÒNIES O CONVIVÈNCIES DEL TEU ALUMNAT AMB UN PLUS D’APRENENTATGE I DIVERSIÓ

Experiències KB

NO HO DIEM NOSALTRES, HO DIEU VOSALTRES

Ens diuen que la clau de l’èxit de KBLanguage és donar una atenció molt personalitzada, una comunicació continuada i conèixer a tots els nostres viatgers abans de l’inici del viatge. Estudiar fora de casa, ja sigui quinze dies o tot un any, pot generar molts dubtes, tant als alumnes com a les seves famílies. Ho sabem de primera mà. Per això, acompanyem tots els grups i en fem un seguiment acurat durant tota la seva estada, no només mantenint el contacte amb les escoles i les famílies d’acollida, sinó desplaçant-nos in situ per veure, amb els nostres ulls, que tot funciona com cal.

«Una experiència immillorable. Ha estat la primera per al nostre fill i ens hem sentit molt acompanyats i tranquils en tot moment. I ell, amb ganes de repetir-ho. L’any vinent hi tornarà. Moltes gràcies, Montse i David!”»

Lali Panadès, Mare d'Oriol López

«Molt recomanable, en especial si és la primera vegada que el teu fill/a fa una estada a l’estranger. Estem molt contents amb l’organització, que sempre s’ha preocupat per tot.»

Susana Marcos, Mare de Ramon Viñals

«Parlant amb la Montse i en David s’esvaeixen les pors. El primer estiu van ser dues setmanes, però ja el segon i tercer en van ser quatre. L’Hector s’hi va sentir tan a gust que ens va demanar fer el 4t d’ESO a Irlanda. No tot és l’idioma, sinó també l’experiència vital, que ha estat formidable. Si haguéssim de contestar en la típica enquesta de satisfacció si recomanaríem KBLanguage als nostres coneguts, la resposta seria: ‘Sí, segur que sí’»

Rafael Sarrión, Pare de l'Hector Sarrión