ESO i Batxillerat a l’estranger,
una experiència top

PER A JOVES DE 12 A 18 ANYS

T’acompanyem en la gran aventura d’estudiar el nou curs a l’estranger, amb les màximes garanties d’èxit i amb tota la confiança KB. Tenir una educació a l’estranger pot obrir portes en el futur. Moltes universitats i empreses valoren l’experiència internacional i això podria donar-te avantatges en el mercat laboral. Si tens pensat cursar l’ESO o el batxillerat a l’estranger, pots comptar amb nosaltres. Viu la millor immersió 24/7 en anglès, mentre convius amb una família o en una residència d’estudiants i assisteixes a l’institut. Coneixeràs persones interessants, visitaràs llocs increïbles i creixeràs com a persona, alhora que adquireixes un coneixement més ampli i comprensiu del món i propi.

Any acadèmic - KB Language

Escull el teu destí

Per aprofitar al màxim la immersió educativa i cultural

Irlanda

Irlanda

Canadà

Irlanda

Estats Units

Irlanda

Irlanda

UN PAÍS ACOLLIDOR QUE ET PREPARA PER A UN FUTUR BRILLANT
Any acadèmic - Irlanda

Edats:
12-17 anys.

Durada:
Trimestre, semestre o curs sencer.

Estades:
Famílies pròpies i residències. Acompanyament: Seguiment de l’estada i tràmits de convalidació acadèmica.

Irlanda és coneguda per la seva rica herència cultural, amb música, dansa, literatura i art que són part de la vida quotidiana. Si tens previst continuar els teus estudis a la universitat, Irlanda compta amb algunes de les millors institucions educatives del món. Per això, estudiar l’ESO o el Batxillerat en aquest país pot ser un trampolí per accedir a universitats de prestigi. A més, trobaràs una comunitat amigable i acollidora que et farà sentir com a casa, posant fàcil la teva adaptació i fent que et sentis part d’una gran família global.

Canadà

ALTA QUALITAT EDUCATIVA I DE VIDA
Any acadèmic - Canada

Edats:
14-18 anys.

Durada:
Trimestre, Quadrimestre o Curs sencer.

Estades:
Famílies pròpies i residències. Acompanyament: Seguiment de l’estada i tràmits de convalidació acadèmica.

El Canadà és conegut per tenir un sistema educatiu de gran qualitat. Cada districte escolar pot comprendre diverses escoles de primària i de secundària que varien en mida, població estudiantil i programes acadèmics, segons les necessitats de la comunitat local. Per això, cal seleccionar bé els districtes i mantenir el contacte amb les autoritats competents. A KBLanguage tenim molta cura amb la tria i seleccionem els districtes escolars que ofereixen l’educació més completa i de qualitat pels nostres estudiants. D’aquesta manera podràs escollir si vols cursar un sol quadrimestre o bé tot un curs escolar en un entorn saludable i de benestar.

Estats Units

PROGRAMES F1 EN INSTITUCIONS PRIVADES
Any acadèmic - EEUU

Edats:
14-18 anys.

Durada:
Curs escolar.

Estades:
Famílies pròpies i residències. Acompanyament: Seguiment de l’estada i tràmits de convalidació acadèmica.

Els Estats Units tenen una gran diversitat cultural, de climes, de programes de beques i d’institucions educatives. Per estudiar-hi és necessari disposar de la visa F1. I per obtenir-la, cal l’acceptació de l’estudiant en una institució educativa del país i demostrar fons financers suficients per cobrir la matrícula i les despeses, així com la intenció de retornar al lloc d’origen un cop acabats els estudis. En ser un visat d’estudiant, no serveix per treballar al país, tret d’algunes excepcions. En qualsevol cas, a KB t’assessorem en tots els tràmits que hagis de fer.

Vols estudiar tot un curs a l’estranger?

T’AJUDEM A DISSENYAR UN PLA A LA TEVA MIDA

Experiències KB

NO HO DIEM NOSALTRES, HO DIEU VOSALTRES

Ens diuen que la clau de l’èxit de KBLanguage és donar una atenció molt personalitzada, una comunicació continuada i conèixer a tots els nostres viatgers abans de l’inici del viatge. Estudiar fora de casa, ja sigui quinze dies o tot un any, pot generar molts dubtes, tant als alumnes com a les seves famílies. Ho sabem de primera mà. Per això, acompanyem tots els grups i en fem un seguiment acurat durant tota la seva estada, no només mantenint el contacte amb les escoles i les famílies d’acollida, sinó desplaçant-nos in situ per veure, amb els nostres ulls, que tot funciona com cal.

«Una experiència immillorable. Ha estat la primera per al nostre fill i ens hem sentit molt acompanyats i tranquils en tot moment. I ell, amb ganes de repetir-ho. L’any vinent hi tornarà. Moltes gràcies, Montse i David!”»

Lali Panadès, Mare d'Oriol López

«Molt recomanable, en especial si és la primera vegada que el teu fill/a fa una estada a l’estranger. Estem molt contents amb l’organització, que sempre s’ha preocupat per tot.»

Susana Marcos, Mare de Ramon Viñals

«Parlant amb la Montse i en David s’esvaeixen les pors. El primer estiu van ser dues setmanes, però ja el segon i tercer en van ser quatre. L’Hector s’hi va sentir tan a gust que ens va demanar fer el 4t d’ESO a Irlanda. No tot és l’idioma, sinó també l’experiència vital, que ha estat formidable. Si haguéssim de contestar en la típica enquesta de satisfacció si recomanaríem KBLanguage als nostres coneguts, la resposta seria: ‘Sí, segur que sí’»

Rafael Sarrión, Pare de l'Hector Sarrión