Un món de llengües

FRANCÈS, ALEMANY O ALTRES IDIOMES

Com que en aquest món no tot és parlar en anglès, a KBLanguage també tenim programes atrevits per estudiar qualsevol altre idioma. T’oferim programes de diversa durada, flexibles i personalitzables perquè els adaptis exactament a les teves preferències i necessitats. Els nostres cursos compten amb professorat altament qualificat, instal·lacions modernes i l’última tecnologia per a l’aprenentatge lingüístic. No t’ho pensis més i anima’t a conèixer es cursos en altres idiomes amb la garantia de qualitat de KBLanguage i molta diversió!

Altres idiomes
Altres idiomes - Frances

Francès

A FRANÇA O EL CANADÀ

Una llengua plena de cultura, parlada per més de 300 milions de persones i oficial a 29 nacions. França i el Canadà són els nostres destins per gaudir de la teva experiència lingüística en francès. Voulez-vous parler français avec nous?

Alemany

A ALEMANYA

L’alemany és una llengua de comerç i de ciència i és considerada la llengua de la literatura i de la filosofia. Amplia els teus horitzons amb una bona experiència lingüística a Alemanya, que de ben segur t’obrirà moltes portes.

Altres idiomes - alemany
Altres idiomes - altres llengües

Altres llengües

ARREU DEL MÓN

I si vols gaudir d’una estada lingüística en un altre idioma i amb la màxima garantia, no ho dubtis: comptem amb partners que et poden oferir formació dels principals idiomes que es parlen arreu del món.

Vols aprendre un nou idioma a l’estranger?

T’AJUDEM A DISSENYAR UN PLA A LA TEVA MIDA

Experiències KB

NO HO DIEM NOSALTRES, HO DIEU VOSALTRES

Ens diuen que la clau de l’èxit de KBLanguage és donar una atenció molt personalitzada, una comunicació continuada i conèixer a tots els nostres viatgers abans de l’inici del viatge. Estudiar fora de casa, ja sigui quinze dies o tot un any, pot generar molts dubtes, tant als alumnes com a les seves famílies. Ho sabem de primera mà. Per això, acompanyem tots els grups i en fem un seguiment acurat durant tota la seva estada, no només mantenint el contacte amb les escoles i les famílies d’acollida, sinó desplaçant-nos in situ per veure, amb els nostres ulls, que tot funciona com cal.

«Una experiència immillorable. Ha estat la primera per al nostre fill i ens hem sentit molt acompanyats i tranquils en tot moment. I ell, amb ganes de repetir-ho. L’any vinent hi tornarà. Moltes gràcies, Montse i David!”»

Lali Panadès, Mare d'Oriol López

«Molt recomanable, en especial si és la primera vegada que el teu fill/a fa una estada a l’estranger. Estem molt contents amb l’organització, que sempre s’ha preocupat per tot.»

Susana Marcos, Mare de Ramon Viñals

«Parlant amb la Montse i en David s’esvaeixen les pors. El primer estiu van ser dues setmanes, però ja el segon i tercer en van ser quatre. L’Hector s’hi va sentir tan a gust que ens va demanar fer el 4t d’ESO a Irlanda. No tot és l’idioma, sinó també l’experiència vital, que ha estat formidable. Si haguéssim de contestar en la típica enquesta de satisfacció si recomanaríem KBLanguage als nostres coneguts, la resposta seria: ‘Sí, segur que sí’»

Rafael Sarrión, Pare de l'Hector Sarrión