Descobreix un món d’oportunitats

PROGRAMES PER A ADULTS +16 I +18

Estudiar idiomes a l’estranger a partir de 16 anys pot ser una experiència molt beneficiosa. Aprendre en un context on es parla com a nativa una llengua et donarà l’oportunitat d’aprendre-la de manera pràctica i contextual. Podràs practicar en situacions reals, des d’anar a comprar fins a interactuar amb locals. També pot ser útil si estàs considerant treballar en un entorn internacional on aquell idioma és la llengua principal de comunicació. A més, podràs establir contactes en el camp en el qual t’interessi desenvolupar-te com a professional. Alguns programes d’estudi inclouen oportunitats de treball en forma de pràctiques o estades professionals, fet que et permetrà guanyar experiència laboral i construir la teva pròpia xarxa de contactes.

Adults training KB Language
Adults training - destins

Austràlia o el Canadà, escull el teu destí

DISSENYEM CONJUNTAMENT EL TEU ITINERARI

Surt de la teva zona de confort. A KBLanguage, t’oferim programes d’estudi i de desenvolupament professional al Canadà i a Austràlia. T’ajudarem en tot: des dels visats fins a les assegurances, passant per la selecció de les institucions educatives i proposant-te les empreses que s’adapten millor als teus objectius i necessitats.

Un pla a la teva mida

ENS ADAPTEM A LES TEVES NECESSITATS

Et preparem un programa a mida, tot adaptant l’itinerari al teu calendari, preferències d’allotjament i pressupost, ja siguin cursos durant l’estiu, per unes setmanes o durant tot l’any. Escull el teu destí i gaudeix de l’experiència.

Adults training - adaptem

Vols millorar el teu nivell d’idioma o treballar a l’estranger?

T’AJUDEM A DISSENYAR UN PLA A LA TEVA MIDA

Experiències KB

NO HO DIEM NOSALTRES, HO DIEU VOSALTRES

Ens diuen que la clau de l’èxit de KBLanguage és donar una atenció molt personalitzada, una comunicació continuada i conèixer a tots els nostres viatgers abans de l’inici del viatge. Estudiar fora de casa, ja sigui quinze dies o tot un any, pot generar molts dubtes, tant als alumnes com a les seves famílies. Ho sabem de primera mà. Per això, acompanyem tots els grups i en fem un seguiment acurat durant tota la seva estada, no només mantenint el contacte amb les escoles i les famílies d’acollida, sinó desplaçant-nos in situ per veure, amb els nostres ulls, que tot funciona com cal.

«Una experiència immillorable. Ha estat la primera per al nostre fill i ens hem sentit molt acompanyats i tranquils en tot moment. I ell, amb ganes de repetir-ho. L’any vinent hi tornarà. Moltes gràcies, Montse i David!”»

Lali Panadès, Mare d'Oriol López

«Molt recomanable, en especial si és la primera vegada que el teu fill/a fa una estada a l’estranger. Estem molt contents amb l’organització, que sempre s’ha preocupat per tot.»

Susana Marcos, Mare de Ramon Viñals

«Parlant amb la Montse i en David s’esvaeixen les pors. El primer estiu van ser dues setmanes, però ja el segon i tercer en van ser quatre. L’Hector s’hi va sentir tan a gust que ens va demanar fer el 4t d’ESO a Irlanda. No tot és l’idioma, sinó també l’experiència vital, que ha estat formidable. Si haguéssim de contestar en la típica enquesta de satisfacció si recomanaríem KBLanguage als nostres coneguts, la resposta seria: ‘Sí, segur que sí’»

Rafael Sarrión, Pare de l'Hector Sarrión