KB Language

APREN ANGLÈS EN CONFIANÇA

KBLanguage és un projecte que neix fruit de l’experiència personal dels seus fundadors. Som la Montse Guardiola i en David Cabezudo i som una parella del Maresme que pensem que enviar els nostres fills a estudiar a l’estranger no ha de representar una preocupació, més enllà de que posem a la maleta.

Oferint el que nosaltres cercàvem

AIXÍ VA SORGIR KB LANGUAGE

Quan vàrem cercar un viatge a l’estranger per al nostre fill gran no vàrem rebre l’atenció personal i de confiança que esperàvem, i això ens va impulsar a crear el nostre propi projecte: oferir programes d’immersió fets a mida, centrats en les necessitats de cada usuari, atenent de manera personalitzada allò que cadascú busca quan decideix fer una estada en un altres país. Aquesta manera de treballar, centrada en les necessitats de cadascú, ens fa diferents a la resta de projectes d’intercanvi o estades a l’estranger existents, ja que no tenim una oferta de propostes tancada, sinó que preparem el viatge a la mida del viatger.

I aquesta idea del projecte ha donat com a resultat un servei a la carta que no té límits, més enllà de la imaginació de qui ho demana. Des d’estades de joves amb famílies estrangeres a viatges per vacances en família, passant per cursar ESO o estudis universitaris, fins a fer classes de dansa en anglès o estades d’au-pair… tot fet a mida i personalitzat.

Les claus del nostre servei

NO HO DEIEM NOSALTRES, HO DIEU VOSALTRES

Ens diuen que la clau de l’èxit de KBLanguage és donar una atenció molt personalitzada i conèixer a tots els nostres viatgers abans de l’inici del viatge (en aquests cinc anys només hi ha hagut un parell d’excepcions). I, de cara als pares dels viatgers, enviar-vos informació de forma gairebé diària durant la seva estada, per generar màxima confiança, de manera que si l’adolescent no ho fa (com és habitual en l’edat), els pares estiguin tranquils.

KBLanguage no vol ser una empresa gran, ja que no volem perdre la nostra essència, l’atenció personalitzada que volem amb els nostres viatgers, i que ens caracteritza i diferencia de la resta de projectes similars. Aquesta proximitat, a més, ens permet adaptar-nos a requeriments fora del que és habitual, com buscar summercamps d’esports específics (com futbol, bàsquet o tennis) o concertar activitats extres (com classes de natació o dansa) així com cuidar les nostres famílies a Irlanda per tal que ens cuidin els nostres viatgers com si fossin els seus propis fills.

Estudia un curs a l’estranger

ENS ENCARREGUEM DE TOT

Estudiar un trimestre o un curs acadèmic en una escola Irlandesa, no tan sols millorarà el teu anglès, sinó que et farà créixer com a persona, i probablement sigui l’experiència de la teva vida.