KBLanguage

APREN ANGLÈS EN CONFIANÇA

Som la Montse i en David. Vivim a Mataró, però ens passem la vida voltant pel món tot visitant nous destins, centres educatius, residències i famílies que ens obren les portes per garantir que us sentiu com a casa mentre gaudiu de la inoblidable experiència d’aprendre idiomes a l’estranger. Tant se val l’edat que tinguis: si vols viure una experiència per a tu, per als teus fills o per als teus alumnes, nosaltres t’omplim la maleta d’il·lusió i de confiança. Perquè no és només per l’idioma, és per l’experiència.

Montse i David - KB Language - qui som
Calla, que sí que la tinc de la web anterior 🤦🏼‍♀️

T’expliquem la nostra història

EN LA TEVA PELL

KBLanguage neix l’any 2015 a partir de la nostra pròpia experiència. Tot buscant un viatge a l’estranger per a un dels nostres fills, vam considerar que no havíem rebut l’atenció personal i de confiança que esperàvem. I això ens va impulsar a crear el nostre propi projecte: oferir programes d’immersió lingüística fets a mida, centrats en les necessitats individuals i atenent de manera personalitzada les necessitats i les il·lusions que cadascú vol complir quan decideix fer una estada en un altre país.

Vols aprendre o millorar l’idioma amb nosaltres?

ENS ENCARREGUEM DE TOT

Experiències KB

NO HO DIEM NOSALTRES, HO DIEU VOSALTRES

Ens diuen que la clau de l’èxit de KBLanguage és donar una atenció molt personalitzada, una comunicació continuada i conèixer a tots els nostres viatgers abans de l’inici del viatge. Estudiar fora de casa, ja sigui quinze dies o tot un any, pot generar molts dubtes, tant als alumnes com a les seves famílies. Ho sabem de primera mà. Per això, acompanyem tots els grups i en fem un seguiment acurat durant tota la seva estada, no només mantenint el contacte amb les escoles i les famílies d’acollida, sinó desplaçant-nos in situ per veure, amb els nostres ulls, que tot funciona com cal.

«Una experiència immillorable. Ha estat la primera per al nostre fill i ens hem sentit molt acompanyats i tranquils en tot moment. I ell, amb ganes de repetir-ho. L’any vinent hi tornarà. Moltes gràcies, Montse i David!”»

Lali Panadès, Mare d'Oriol López

«Molt recomanable, en especial si és la primera vegada que el teu fill/a fa una estada a l’estranger. Estem molt contents amb l’organització, que sempre s’ha preocupat per tot.»

Susana Marcos, Mare de Ramon Viñals

«Parlant amb la Montse i en David s’esvaeixen les pors. El primer estiu van ser dues setmanes, però ja el segon i tercer en van ser quatre. L’Hector s’hi va sentir tan a gust que ens va demanar fer el 4t d’ESO a Irlanda. No tot és l’idioma, sinó també l’experiència vital, que ha estat formidable. Si haguéssim de contestar en la típica enquesta de satisfacció si recomanaríem KBLanguage als nostres coneguts, la resposta seria: ‘Sí, segur que sí’»

Rafael Sarrión, Pare de l'Hector Sarrión