We love summer

PER A INFANTS I JOVES DE 9 A 17 ANYS

Considera la possibilitat d’aprofitar les vacances d’estiu per viatjar a l’estranger, amb l’objectiu de millorar el teu anglès, aprendre d’una nova cultura i viure una experiència inoblidable que et deixarà una petjada inesborrable per a tota la vida. Tindràs la possibilitat de conviure amb una família, i acostar-te als costums del país, o bé formar part d’una comunitat convivint en una residència amb estudiants de diferents nacionalitats.

Estiu jove - KB Language

Escull el teu destí

Per aprofitar al màxim la immersió educativa i cultural

Irlanda

Irlanda

Regne Unit

Irlanda

Canadà

Irlanda

Estats Units

Irlanda

Irlanda

UN DESTÍ MOLT FRIENDLY
Estiu Jove - Irlanda

Edats:
9 – 17 anys.
Durada:
2, 3 o 4 setmanes.
Dates:
De finals de juny a finals de juliol.
Estades:
Famílies pròpies i universitats.
Acompanyament:
Viatgem amb els estudiants i acompanyem els grups durant tota l’estada.

Estudiar anglès a l’estranger pot ser una experiència enriquidora i molt educativa. Irlanda ofereix un entorn fantàstic per a aquest tipus d’aventura. Les escoles i les universitats del país garanteixen programes d’anglès de gran qualitat i estan reconegudes a escala internacional. Els estudiants es poden allotjar amb famílies irlandeses, per aprofitar la seva integració. També oferim residències d’estudiants, on compartir l’experiència amb gent d’altres nacionalitats. A més, tenim una àmplia oferta de programes amb classes i activitats esportives i d’oci, summer camps i estades amb famílies.

Regne Unit

L’ANGLÈS MÉS ANGLÈS
Estiu Jove - Regne Unit

Edats:
A partir de 14 anys.

Durada:
Programes a mida.

Dates:
Juliol i agost.

Estades:
En residència, d’1 a 4 setmanes. Àpats i desplaçaments inclosos.

Acompanyament:
Grups durant el mes de juliol i viatges individuals a l’agost.

El Regne Unit és el país més tradicional per a les estades lingüístiques amb sortida des de Catalunya. Ho és per la seva proximitat, la facilitat per desplaçar-s’hi i la seva experiència acollint estudiants internacionals. A més, des del Brexit permet oferir l’experiència de sortir de la Unió Europea i desenvolupar-se amb una moneda diferent de l’euro sense haver de volar moltes hores. Recordeu portar el passaport i cash en pounds! Una experiència enriquidora que combina l’excel·lència acadèmica amb l’exploració cultural i la possibilitat d’establir connexions internacionals.

Malta

EL PROGRAMA IDEAL PER A TEENAGERS
Estiu Jove - Malta

Edats:
14 – 17 anys.

Durada:
2 setmanes.

Dates:
Primera quinzena de juliol.

Estades:
En residència. Àpats i desplaçaments inclosos.

Acompanyament:
Viatgem amb els estudiants i acompanyem els grups durant tota l’estada.

Una oportunitat de creixement personal i cultural. El programa de Malta combina les classes d’idiomes amb activitats a l’aire lliure i aquàtiques o esportives. Ideal per a grups de joves que no volen renunciar al bon temps i a aprendre tot refrescant-se al Mediterrani. Fora de l’aula, Malta ofereix paisatges impressionants, platges d’aigües cristal·lines i una rica història. Explora antics temples, gaudeix d’un bany en aigües turquesa i impregna’t de l’encant dels carrers empedrats. Malta és un encreuament de cultures que t’ofereix l’oportunitat d’ampliar la teva perspectiva i crear connexions globals. No deixis que t’ho expliquin. Ho has de viure!

Canadà

VANCOUVER O TORONTO, TU ESCULLS
Estiu Jove - Canadà

Edats:
A partir de 14 anys.

Durada:
3 setmanes.

Dates:
Tres primeres setmanes de juliol.

Estades:
En famílies o en residència.

Acompanyament:
Viatgem amb els estudiants i acompanyem els grups durant tota l’estada.

Vancouver està envoltat de natura exuberant, rodejat de muntanyes, platges i parcs nacionals a prop, que et permetran aprendre anglès mentre explores els paisatges impressionants d’aquesta ciutat costanera. Toronto és plena de festivals artístics i tota mena d’esdeveniments esportius i culturals. Unes experiències que enriqueixen la teva estada i et donen l’oportunitat de practicar l’anglès en situacions reals i significatives, en un entorn de benestar que, sens dubte, afavoreixen l’aprenentatge.

Estats Units

DE L’EST A L’OEST, TOT UN MÓN DE PLANS ESPECIALITZATS
Estiu Jove - Estats Units

Edats:
A partir de 14 anys.

Durada:
3 setmanes.

Dates:
Tres primeres setmanes de juliol.

Estades:
En residència. Àpats i desplaçaments inclosos. Acompanyament:
Grups durant el mes de juliol i viatges individuals a l’agost.

A KBLanguage tenim diferents projectes als EUA, tant a la costa est com a la costa oest. Estudiar-hi anglès a l’estiu ofereix una experiència educativa única, que t’endinsa en un entorn cultural divers i permet perfeccionar les habilitats lingüístiques mentre explores noves ciutats i participes en programes acadèmics especialitzats, amb classes i activitats per complementar l’aprenentatge acadèmic. Alguns programes d’estiu, també donen l’oportunitat d’aprendre l’anglès de manera dinàmica i entretinguda, amb pràctiques de treball comunitari, voluntariat o projectes artístics.

Vols passar un estiu únic?

T’AJUDEM A DISSENYAR L’ESTIU QUE SOMIES

Experiències KB

NO HO DIEM NOSALTRES, HO DIEU VOSALTRES

Ens diuen que la clau de l’èxit de KBLanguage és donar una atenció molt personalitzada, una comunicació continuada i conèixer a tots els nostres viatgers abans de l’inici del viatge. Estudiar fora de casa, ja sigui quinze dies o tot un any, pot generar molts dubtes, tant als alumnes com a les seves famílies. Ho sabem de primera mà. Per això, acompanyem tots els grups i en fem un seguiment acurat durant tota la seva estada, no només mantenint el contacte amb les escoles i les famílies d’acollida, sinó desplaçant-nos in situ per veure, amb els nostres ulls, que tot funciona com cal.

«Una experiència immillorable. Ha estat la primera per al nostre fill i ens hem sentit molt acompanyats i tranquils en tot moment. I ell, amb ganes de repetir-ho. L’any vinent hi tornarà. Moltes gràcies, Montse i David!”»

Lali Panadès, Mare d'Oriol López

«Molt recomanable, en especial si és la primera vegada que el teu fill/a fa una estada a l’estranger. Estem molt contents amb l’organització, que sempre s’ha preocupat per tot.»

Susana Marcos, Mare de Ramon Viñals

«Parlant amb la Montse i en David s’esvaeixen les pors. El primer estiu van ser dues setmanes, però ja el segon i tercer en van ser quatre. L’Hector s’hi va sentir tan a gust que ens va demanar fer el 4t d’ESO a Irlanda. No tot és l’idioma, sinó també l’experiència vital, que ha estat formidable. Si haguéssim de contestar en la típica enquesta de satisfacció si recomanaríem KBLanguage als nostres coneguts, la resposta seria: ‘Sí, segur que sí’»

Rafael Sarrión, Pare de l'Hector Sarrión