Tot just ens queden dos mesos per marxar cap a Irlanda, i algun dels dubtes més comuns és, què posem a la maleta?

La primera recomanació és que us feu una llista, això permetrà als joves viatgers repassar llista en mà les seves pertinences per no deixar-se res a la casa on hauran passat la seva estada a Irlanda.

També és convenient que etiqueteu les vostres maletes amb la vostra adreça d’Espanya, per si s’extraviés.

Feu la maleta conjuntament amb el vostre fill o filla; d’aquesta manera serà més conscient del que porta i on ho té.

Tot i que dependrà de la companyia amb la que viatges (en el nostre cas viatjarem amb AerLingus), normalment podeu portar una maleta que s’embarcarà de màxim 20Kgs, i una maleta i una bossa de mà que pujarem a cabina, i que no han de superar conjuntament els 10Kgs.

Si porteu càmera de fer fotos, tauletes o altres aparells, intenteu que no siguin d’un cost molt elevat, ja que és freqüent que es puguin extraviar, o que si pateixen algun desperfecte quedin irrecuperables.

A Irlanda les conexions de corrent són de tres clavilles, per la qual cosa haurem de portar un adaptador de corrent pels nostres aparells.

I per acabar, a l’equipatge com a mínim heu de posar:

Paraigües i jaqueta impermeable. No cal que abrigui molt, però cal que sigui impermeable perquè els mesos de juliol solen ser plujosos a Irlanda. Podeu consultar els històrics de temperatura i pluges a: http://movil.tutiempo.net/clima/ws-39690.html

Tres o quatre dessuadores i/o jerseis d’abrigar.

Tres o quatre pantalons.

Set o vuit samarretes.

Set o vuit recanvis de roba interior.

Porteu recanvis de sabates ja que és possible que si plou se us puguin mullar.

Roba d’esport per fer activitats.

Roba de piscina (banyador, tovallola, xancletes, gorro de piscina).

I si teniu un petit diccionari bilingüe també el podeu portar, tot i que sempre podeu utilitzar el traductor de google heu de preveure que en alguns moments no tinguem wifi.

En un altre post parlarem de la documentació que necessiteu per viatjar a Irlanda…