Ja fa uns dies que treballem per preparar la propera estada que farem el juliol de 2018, però per acabar de tancar #KBLanguage2017, no podem deixar de compartir amb vosaltres les opinions que els nostres viatgers i viatgeres ens han ofert mitjançant la nostra enquesta de satisfacció.

Tal com ja va passar l’any passat, nosaltres vam tornar molt satisfets de Drogheda, però cal refermar aquesta opinió amb els resultats de l’enquesta, que a més ens ajuda a detectar els nostres punts forts, i els punts en que necessitem millorar, per oferir el millor servei.

Un cop vistos els resultats, podem confirmar les nostres sensacions; tot ha anat molt bé, però encara pot millorar.

Els Campus dels més petits han estat l’apartat menys ben valorat, i tot i haver assolit una valoració de 3,28 sobre 5, prometem fer un esforç en aquest programa per presentar millores de cara a #KBLanguage2018.

Valorem molt positivament la millora de la qualificació de les classes, tot i que com que som crítics de mena, no podem deixar de fixar-nos en que les activitats i les excursions han baixat la seva qualificació lleugerament en relació al juliol de 2016.

Aquest any, a més d’enviar l’enquesta als nostres viatgers i viatgeres, també hem volgut saber l’opinió dels pares i mares que han confiat en nosaltres per enviar als seus fills a Irlanda, i el resultat no pot ser més satisfactori.

No tan sols per la valoració mitjana de 4,92 sobre 5 que hem obtingut, sinó perquè totes les valoracions han estat entre el 4 i el 5.

Apa doncs, a més d’estar molt contents, prenem nota per millorar les cosetes que cal millorar, mentre seguim treballant per #KBLanguage2018.