Sabies que actualment el 72% [1] dels continguts de la web està en anglès?

Sorprès? Doncs espera…

Actualment el 43,7% [2] de les ofertes de feina a Catalunya demanen el coneixement d’idiomes, i d’aquestes el 94,2% [3] prioritzen l’anglès

Estarem d’acord en que abans, saber idiomes era un valor afegit, mentre que actualment és un requisit indispensable.

Ens presentarem…

Som la Montse i en David i ja fa uns anys que vam decidir donar als nostres fills la oportunitat d’estudiar a països de parla anglesa, primer va ser el Regne Unit, i després Irlanda, per millorar el seu domini de l’anglès.

I aquí és on comença la història de KBLanguage… en aquests anys hem anat recopilant allò que ens agradava i allò que no dels viatges que feien en Pol i en Jan, fins que vam conèixer la Cora a Drogheda (ja us en parlarem en un altre post), i vam decidir montar conjuntament el projecte KBLanguage.

I a això ens dediquem! a acompanyar nois i noies entre 11 i 17 anys perquè viatgin a Irlanda oferint la màxima confiança als seus pares i a ells mateixos. Perquè nosaltres viatjarem amb ells, i els acompanyarem durant tota la seva estada per oferir-los una experiència gratificant, a més d’una millora de les seves capacitats lingüístiques, com a conseqüència de la immersió lingüística.

Doncs apa, ara que ja ens coneixeu, us anirem explicant allò que tenim entre mans a KBLanguage.

_________________________________________

[1] Iniciativa B@bel. http://unesdoc.unesco.org/images/0013/001398/139844s.pdf (pàg.2)

[2] Adecco. http://www.adecco.es/_data/NotasPrensa/pdf/616.pdf (taula pàg.3)

[3] Adecco. http://www.adecco.es/_data/NotasPrensa/pdf/616.pdf (taula pàg.3)