A deu dies de tancar la primera convocatòria de la #KBBeca, estem molt contents amb la participació generada. Hem rebut candidats de Lleida, d’Amer, de Manresa, de Vilafranca del Penedès, de Sant Sadurní d’Anoia, i evidentment de Mataró.

Voldríem compartir un fragment del missatge que ens ha fet arribar la tutora d’un dels candidats, i que ens refermen en la necessitat de tirar endavant la nostra iniciativa.

“A nivell personal és un noi empàtic que sempre ajuda als alumnes nouvinguts. Té un gran do  per a la comunicació i és acceptat, respectat i valorat pels seus companys. Ajuda també en l’organització d’activitats al nostre institut (es presta voluntari per a participar en certàmens literaris, llegint o aportant creacions. Ajuda a organitzar activitats esportives al nostre centre i també amb motiu de tasques de caire grupal/tutorial,  la qual cosa valoro moltíssim com a tutora. És un alumne de qui TOT el professorat s’enorgulleix. Lluny de resultar arrogant i individualista (la qual cosa es pot donar en alumnes amb un perfil similar), és una persona simpàtica i encantadora, brillant, bon esportista i bon company. En una paraula: COMPLETÍSSIM.”

Només podem agrair a aquesta tutora que hagi recollit la nostra proposta, i desitjar molta sort a tots els candidats, segurs que tots ells en són mereixedors.