La ciutat de Vancouver és ben coneguda per la seva espectacular localització a la natura. Està delimitada per la badia pel mar, muntanyes i bells parcs nacionals. El país és famós pels esports d’hivern, ja que el Canadà és el campió de la majoria de les disciplines d’esports d’hivern com hoquei, patinatge sobre gel, esquí professional o surf de neu.

Fem una ullada a algunes de les millors coses a fer a Vancouver.

1. Gastown. És el veïnat més glamurós amb botigues úniques, restaurants, galeries d’art, i més … Assegura’t de trobar el Steam Clock, que et portarà enrere en el temps i que cada 15 minuts expulsa un núvol de vapor (res de màgia , el truc és que està situat sobre una reixeta per on surt el vapor)

1. Gastown

 

2. Stanley Park Seawallk. Per als amants de les caminades. El moll de Vancouver mesura 21 km. Passa a través de diversos parcs i suburbis sense deixar la badia. Prova-ho amb la bicicleta!

2. Stanley Park

 

3. Pont Capilano. Una mica d’adrenalina. Camina sobre el riu Capilano amb unes vistes espectaculars de la vegetació de la zona.

3. Puente Capilano

 

4. Grouse Mountain. L’estació d’esquí amb vista al centre de la ciutat des de les muntanyes. No et preocupis si no esquies o no practiques snowboard. Molta gent agafa el funicular només per les increïbles vistes.

4. Grouse Mountain

 

5. Excursió en helicòpter. És una mica car, però només es viu una vegada! Definitivament val la pena cada dòlar!

 

6. Rogers Arena. Barcelona té el futbol i el Camp Nou i Vancouver té l’hoquei i els Canucks. Als canadencs els encanta l’hoquei i Vancouver adora els seus Canucks. Capta el seu esperit d’octubre a abril, maig o juny, depèn de com li vagi a l’equip.

6. Rogers Arena

Foto: parqvancouver.com

 

7. Kitsilano Beach. Sí, ho has llegit bé, Vancouver també té platja. La platja de Kitsilano és la més famosa, la platja de Jericó és coneguda pel windsurf, el caiac i el voleibol. English Bay és ideal per al patinatge, els gelat i per a un pícnic, però, també hi ha algunes platges menys conegudes com Wreck Beach.

7. Kitsilano Beach

www.flightnetwork.com

 

8. Senderisme. Perquè la naturalesa és extraordinària aquí! Grouse Grind amb gairebé 3 km de passeig i 2.830 escales fins a la muntanya Grouse. Aquest sender està obert només des de finals de primavera fins a principis de tardor a causa de la intensitat i depenent de les condicions climàtiques.

8. Senderisme

Foto: thecrazytourist.com

 

9. Observació de balenes. Puja a un dels vaixells i observa les orques, les balenes geperudes, les foques, els dofins, i altres.

9. Balenes

 

10. Science World. Una forma bàsica d’entendre la física, les matemàtiques, la biologia o l’astronomia mentre passes un dia divertit. Increïble!

10. Science World

 

11. Recorregut en hidroavió per llacs i glaceres alpines. Prendre un petit avió i sortir de centre de la ciutat per admirar la natura que amaga els llocs més bonics de les muntanyes com el llac Wedgemount.

11. Hidroavió

 

12. Per els aficionats al cinema. Seu al glamurós vestíbul d’un elegant hotel i espera. Vancouver és el Hollywood canadenc amb uns ingressos de més de 1.000 milions de dòlars cada any produint multitud de pel·lícules. Ryan Gosling, Keanu Reeves, Ryan Reynolds, Seth Rogen, Jim Carrey, Donald Sutherland o Rachel McAdams són només alguns dels actors originaris de Canadà.

12. Cinema

 

13. La carretera del mar al cel. Lloga un cotxe i emprèn un viatge d’una hora i mitja des del cor de Vancouver fins a la ciutat d’esquí de Whistler. El camí conegut com “del mar al cel” és un dels més bonics del món.

13. Sea to sky

 

14. Chinatown! Una de les minories més grans que viuen al Canadà té tot un districte només per a ells. Visita la famosa Porta del Mil·lenni, el Jardí Xinès i prova les mandonguilles xineses. Nyam!

 

15. Granville Island. Redissenyat en els anys 70, aquest antic polígon industrial enfront del mar (tècnicament és una península més que una illa) és l’actual ubicació d’un mercat públic, botigues d’aliments, restaurants, estudis d’artistes i galeries, botigues i un acollidor espai verd.

15. Granville

 

16. El Canada Palace – Austràlia i Syndey tenen la seva òpera i Vancouver té el Palau de Canadà. Es va construir per a l’EXPO de l”86 i ara alberga la gran terminal de vaixells des d’on surten els creuers cap a Alaska.

 

17. Recorregut pel port amb el vaixell – fer un viatge d’una hora sobre la badia anglesa.

 

18. Mercat nocturn de Richmond – aquest és el mercat nocturn més gran d’Amèrica de Nord. Està obert els caps de setmana i per la nit a l’estiu de maig a octubre.

18. Richmond

 

19. Lighthouse Park – Una visita a un espai tranquil i obert tot l’any amb unes fantàstiques vistes.

 

Estem absolutament enamorats del nostre nou destí. El primer grup de KBLanguage anirà a Vancouver aquest juliol. Posa’t en contacte amb nosaltres per conèixer els detalls i com participar en aquesta gran experiència per aprendre anglès a Canadà amb KBLanguage.