Des del moment que vam començar a gestar el projecte KBLanguage, teníem clar que aquest havia de ser un projecte que es caracteritzés per una elevada responsabilitat social, ja que som conscients que hi ha moltes famílies que no tenen la capacitat econòmica per oferir als seus fills i filles la oportunitat de participar d’una experiència d’aquest tipus.

 

Beca 2018A KBLanguage volem col·laborar modestament a reduir aquestes desigualtats socials per motius econòmics, promovent la incorpora

ció d’estudiants al nostre projecte mitjançant un programa propi de beques destinades al finançament de la inscripció al programa.

Per aquest any 2018 oferirem una beca de 1.995€, que inclou tot allò indicat al programa Home Stay amb Classes i Activitats per una estada de dues setmanes, i cobreix el 100% de la inscripció.

La concessió de la beca es vehicularà a través de l’escola o institut del beneficiari o beneficiària, per la qual cosa, és l’escola o intitut qui haurà de presentar als candidats a la beca, d’acord a les bases generals que podeu llegir a www.kblanguage.com/beca.

Si teniu cap dubte, demaneu al vostre institut que contacti amb nosaltres.

 

A més, avui hem trucat al Tot és possible per explicar la nostra iniciativa de Responsabilitat Social. Ens podeu escoltar a partir del minut 13:55.