Diuen que any nou, vida nova, així que hem viatjat a Drogheda per decidir els canvis de cara al proper Juliol per #KBLanguage2018.

Com sempre hem dit, malgrat que tot ha anat molt bé en els anteriors projectes, sempre hi ha marge per millorar i això ens ha portat a afrontar canvis importants pel proper juliol, que ens portaran a una nova escola de mans d’uns nous associats.

Volem que els nostres viatgers i viatgeres gaudeixin d’unes classes interactives i d’activitats lúdiques, però educatives al mateix temps, i aquest serà un altre dels canvis que els joves viatjers podran veure aquest proper juliol. A més, compartirem algunes de les classes amb viatgers d’altres nacionalitats i algunes de les activitats amb alumnes locals, que ens han de permetre més contacte amb l’anglès real del dia a dia.

També farem canvis amb les excursions, perquè tot i que hi ha moltes coses per veure en l’àrea de Drogheda i Dublin, aquest juliol farem una excursió una mica més llarga, per sorprendre als nostres viatgers i viatgeres.

Com sempre que fem canvis, ens preocupem per com encaixarà tot, però després de les reunions que hem tingut aquesta setmana amb els nostres associats a Drogheda, per organitzar-ho tot, estem molt més tranquils i confiats que tot anirà bé.

En qualsevol cas, el que no canviarà per molts anys que passin, és els núvols al cel de Dublín. Us anirem informant…