Aprèn un idioma de veritat

EL MÉS IMPORTANT ÉS LA CONFIANÇA

No hi ha millor manera d’aprendre una llengua que la immersió. Per això recomanem les estades a l’estranger. T’oferim un programa d’immersió fet a mida, centrat en les teves necessitats.

Els estudiants que ja han viatjat amb nosaltres saben com d’important és la confiança de saber que atenem de manera personalitzada cadascuna de les estades i que sempre estem vetllant perquè sigui perfecta.

David i Montse

Aquest és el nostre pla

PERQUÈ ACABIS DOMINANT L’ANGLÈS

Cursos d’idiomes a l’estiu

Cursos d’idiomes a l’estiu

Et ve de gust participar en classes dinàmiques i immersives en un entorn totalment en anglès?

Cursa la ESO o el Batxillerat a Irlanda

Cursa la ESO o el Batxillerat a l’estranger

Pots imaginar-te una immersió més completa? Viu 24/7 en anglès vivint amb una família o en una residència d’estudiants i assistint a l’Institut a Canadà, EEUU o Irlanda.

Clases

Immersió en home-stay i/o summercamps

Aprèn anglès a partir de la immersió ja sigui en homestay en alguna de les nostres famílies i/o participa en un divertit summercamp en un entorn totalment en anglès.

Classes a l’acadèmia i on-line

Ministays per a escoles

Organitzem mini estades per a escoles. Esculliu entre fer l’estada en famílies o residència i fent classes i activitats per aprendre anglès gaudint de l’entorn.

Mini-stays per a escoles

MINI ESTADES PER A GRUPS ESCOLARS EN FAMÍLIA O RESIDÈNCIA

Viatges a mida

Pensem que no hi ha dos viatgers que tinguin les mateixes necessitats, per la qual cosa ens adaptem a les necessitats dels nostres estudiants al màxim possible.

Gaudir d’una bona experiència comença amb una bona planificació i en adaptar l’experiència a allò que més li agrada a l’estudiant, i ser una petita empresa familiar ens permet adaptar-nos a les seves necessitats.

Vols practicar un esport, o fer una activitat extraescolar durant la teva estada?

Explica’ns el que vols fer…

“Aquest estiu la nostra filla ha estat a Boston ,era la primera vegada que marxava a estudiar lluny de casa i ha estat una experiència única i totalment recomanable. La Montse i en David han estat fantàstics, total confiança en ells. Moltes gràcies família!!”

Laura Mónico Roca, Banyoles

“No hi ha res que s’adapti a tothom. I una experiència potser per alguns increïble i per altres un malson. Però si continueu llegint us fem cinc cèntims de la nostra experiència amb KBLanguage.

Parlant amb la Montse i en David s’esvaeixen les pors respecte amb qui deixem els nostres fills durant unes setmanes, si realment n’aprendran, si s’entendran amb les famílies, etc.

El primer estiu van ser 2 setmanes, però ja el segon i tercer van ser quatre setmanes. S’hi va sentir tan a gust que ens va demanar fer el 4rt d’ESO a Drogheda. Ara ja ha tornat. Però ja no és el mateix. És tot un homenet de 16 anys amb un molt bon nivell d’anglès, però amb una experiència humana, capaç d’adaptar-se a una família i conviure amb ells un any. No tot és l’idioma sinó també l’experiència vital que ha estat formidable.

Montse i David, són molt propers en el tracte, estan pendents de tot, són ells mateixos els que estan amb els nens a Drogheda. Si haguéssim de contestar la típica enquesta de satisfacció, “recomanaria vostè KBLanguage als seus coneguts?” Sí, segur que sí.”

Rafael Sarrion, Sant Cugat

“La nostra filla ha provat diferents organitzacions per anar a estudiar anglès a l’estranger i puc ben asegurar que KB language és la millor de les millors. La gestió que duen a terme el David i la Montse és immillorable, d’una qualitat extrema, són enormement propers, seriosos en la seva tasca, immediats, professionals “como la copa de un pino”. No paro de recomanar l’experiència entre els meus coneguts i amics. És impossible que ningú surti descontent.
Com ells bé diuen, es converteixen en els “tiets” dels nostres fills i això és impagable.
Gràcies, gràcies i gràcies!”

Chus De Castro Sánchez , Sant Pere de Ribes

“Total confiança, una super organització i un tracte personal i directe amb pares i fills, ho recomano 100%.
Gràcies David i Montse per aquesta feina tan ben feta, el proper any repetim”

Mar Vila Pagès, Mataró

Les dues setmanes que la nostra filla gran ha passat a Irlanda han estat excepcionals i enriquidores a nivell personal. Ha crescut com a persona i tot gràcies a la bona organització de KBlanguage. Montse i David us agraïm de tot cor la feina ben feta. Només afegir que compteu amb la Marina l’any vinent. Ja ho espera!!!! Moltes gràcies

Mar Otero, Mataró

Un altre idioma?

VOLS ESTUDIAR UN ALTRE IDIOMA O VISITAR UNA DESTINACIÓ CONCRETA?

Pídenoslo, estaremos encantados de ofrecerte un plan personalizado para que domines el idioma que necesites.